Classica ricetta della cucina inglese, immancabile piatto nella notte dei falò.
La si può utilizzare in vari modi: il più immediato è quello di far illustrare ai nostri alunni di classe 5^ le varie sequenze.
Ideale sarebbe realizzare il piatto in classe, magari servendoci di un forno a micro onde; ATTENZIONE però alle norme igieniche, oggi rigide più che mai. Assicurarsi anche di eventuali allergie.
How to Prepare :
1 - Wash unpeeled potatoes well
2 - Pierce all over with a fork
3 - Sprinkle salt on them
4 - Wrap the potatoes in oven foil
5 - Cook in a hot oven (200C) for about 1 hour, or until tender (in microwave for approx 10 minutes)
6 - Cut potatoes in half
7 - Scoop out flesh, leaving a 1cm thick shell
8 - Place butter inside potato
9 - Sprinkle a little salt over the potato
10 - Mix the tuna, the sweetcorn and mayonnaise together
11 - Spread tuna mix over and serve
1 - Wash unpeeled potatoes well
2 - Pierce all over with a fork
3 - Sprinkle salt on them
4 - Wrap the potatoes in oven foil
5 - Cook in a hot oven (200C) for about 1 hour, or until tender (in microwave for approx 10 minutes)
6 - Cut potatoes in half
7 - Scoop out flesh, leaving a 1cm thick shell
8 - Place butter inside potato
9 - Sprinkle a little salt over the potato
10 - Mix the tuna, the sweetcorn and mayonnaise together
11 - Spread tuna mix over and serve
Nessun commento:
Posta un commento